Prolećno sniženje! Detox&Slim uz Stassen čaj!

Stassen Jasmin zeleni caj, cejlonski caj

Prvi zraci sunca i toplo vreme su tu – pravi je trenutak da svoj organizam očistite od toksina. Pripremite se za sezonu dobrog zdravlja i dobrog izgleda!

Iako se čišćenje može sprovesti u bilo koje godišnje doba, stručnjaci kažu da je proleće najbolje vreme za to. U prirodi je proleće vreme buđenja, obnavljanja i rasta, a ritam vašeg tela i uma je povezan sa ritmom prirode.  

Da li vam je potrebno čišćenje organizma?

Ako ste stalno umorni, usporeni i imate lošu koncentraciju i problem sa varenjem verovatno je vašem organizmu potrebno čišćenje. Toksini nakupljeni u telu mogu da prouzrokuju umor, pospanost, pa čak i glavobolju. Zato je pravo vreme za detoks, a čist Cejlonski zeleni čaj je najmoćniji u te svrhe.

Ako imate još neke od ovih simptoma:

Glavobolja – pogoršanje alergijskih smetnji – problemi sa kožom – zadah i neugodan miris tela – depresija –slabo pamćenje – nadimanje – loša probava – zatvor – brzo dobijanje na težini ili prekomerno mršavljenje – preuranjeno starenje…

Pravo je vreme za prolećni detoks!

Suprotno uvraženom mišljenju, čajevi nisu rezervisani samo za hladne zimske dane već su itekako dobri za naš organizam u proleće. 

Osim što hidriraju organizam, ujedno ubrzavaju izlučivanje loših materija, pojedini čajevi, odnosno njihovi sastojci u tome su naročito delotvorni.

Zeleni čaj se od davnina koristio  u tradicionalnoj medicini, a danas važi za najzdraviji napitak na svetu. 

Razlog zbog kog je toliko hvaljen je velika količina antioksidanasa koje sadrži, a kojih nema čak ni u voću i povrću. Istraživanja pokazuju da redovno konzumiranje zelenog čaja vraća telu energiju i povećava izdržljivost. Zeleni čaj sadrži dovoljno kofeina da nas razbudi i učini produktivnijima. Potpomaže u sagorevanju masnih naslaga, pojačava imunitet, rehidrira organizam (za razliku od drugih diuretika), održava dobar nivo šećera u krvi, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, a istraživanja na životinjama potvrdila su poboljšanja kod osoba obolelih od Alchajmerove i Parkinsonove bolesti. 

Kada birate zeleni čaj, važno je znati njegovo poreklo i kako je proizveden.  Stassen čaj je čist Cejlonski čaj sa poreklom – proizvodi se na plantažama Stassena na Šri Lanci, u strogo kontrolisanim uslovima i ručno se bere (samo pupoljak i list do njega). Nije tretiran pesticidima, bez veštačkih je boja i aroma, GMO free, 100% čist, bez bilo kakvih primesa stranih materija. Sve arome su 100% prirodne.

Predstavljamo Vam Stassen Jasmin zeleni čaj u ekskluzivnom pakovanju koje sadrži 100g ručno ubranih pupoljaka čaja, po sniženoj ceni od 660,00 dinara i predlažemo da otpočnete prolećni detoks baš sa njim! Birajte za svoje telo samo najbolje!

Posetite naš web shop www.stassen.rs/shop, i upoznajte se sa velikim brojem ukusa koje nudimo. Tu su i pakovanja od 25 kesica čistog čaja raznih aroma po ceni od 396,00 dinara.

Ukoliko poručite bilo koja dva Stassen čaja isporuka je besplatna na celoj teritoriji Republike Srbije.