Stassen Detox biljna mešavina

498,00 RSD

Šifra proizvoda: DEHI1.2X25PE Kategorije: ,

Opis

Stassen Detox mešavinu biljnog čaja čini savršena receptura pažljivo odabranih  biljaka koje će očistiti i revitalizovati  vaše telo, zahvaljujući  kombinaciji 6 lekovitih biljaka:

  • Menta
  • Limunova trava
  • Matičnjak
  • Šipak
  • Zvezdasti anis
  • Đumbir

 

Menta, dobro poznata na našim prostorima, korisna je kod stomačnih tegoba, nadraženog želuca, bolesti disajnih organa, nervoze, a deluje i protiv prehlade i gripa. Ako se kombinuje s matičnjakom pojačava psihičku otpornost.

Matičnjak – ima složen sastav i deluje na više organa kao i na celi organizam. Najčešće se koristi kao blag sedativ, za smirenje i za stomačne tegobe. Matičnjak ima i antivirusno dejstvo, naročito deluje na infekcije koje su izazvane herpes virusom a povoljno deluje i na srce.  Snažan je antioksidant i anti-inflamatorno sredstvo, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Izvedeno je više studija na temu delovanja matičnjaka na stres, nesanicu i napetost, a sve su potvrdile njegovu delotvornost. Smatra se da zbog antioksidanata, koji štite ćelije tela od oštećenja uzrokovanih oksidacijom, matičnjak pomaže i obolelima od Alzheimerove bolesti da poboljšaju pamćenje i koncentraciju.

Limunova trava je odličan antioksidans ,  poboljšava zdravlje jetre i pankreasa zbog detoksikacije koju podstiče ova biljka. Ova moćna biljka daće vašem imunom sistemu preko potrebnu snagu i energiju kako bi se lakše izborio sa virusima i sezonskim infekcijama. Limunova trava je dobar diuretik, ona uspešno čisti telo od nataloženih materija i štetnih toksina na potpuno prirodan način. Takođe smiruje nerve I otklanja napetost, olakšava prehladu i artritične bolove, ubrzava metabolizam i poboljšava rad organa za varenje.

Đumbir deluje stimulativno na imunitet. Aktivni sastojak đumbira je gingerol – uljasta gusta tečnost ljutkastog ukusa, ima svojstvo analgetika, deluje protivupalno i antioksidativno i ima antibakterijski efekat.

Šipak se koristi za poboljšanje imuniteta što je i razumljivo s obzirom na sadržaj vitamina C. Zbog visokog sadržaja vitamina C odličan je za imunitet i efikasan u borbi protiv gripa, prehlada i drugih infekcija.

Zvezdasti anis jača funkciju imunog sistema I ima antigljivična, antiupalna i antioksidativna svojstva zahvaljujući komponenti anetol , koja se uspešno bori protiv bakterija i gljivica.

Dodatne informacije

Težina 30 g
Dimenzije 62 × 70 × 142 mm
Barkod

4791003870542